​3D kurser

Ved du hvordan dine omgivelser ser dig som leder?​

Tid til et eftersyn!

Vi tilbyder dig et 3D eftersyn af dig selv som leder,samt dine egne, personlige og virkelighedsnære værktøjer til at blive endnu bedre.

​Som noget helt nyt, har vi skabt Comaco 3D kurset,hvor du gennem praktiske øvelser og situationer er med til at skabe din helt egen ledelses-logbog (personligt værktøj).

​Gennem kurset lærer du, hvordan du opfattes af andre i ledelsessituationer, og hvilke ting du med fordel kan ændre på, samt hvordan.

​Det unikke ved 3D kurset er, at der tages udgangspunkt specifikt i dig og din situation.

Du får nogle værktøjer som reelt kun er dine, og som derfor virker for dig.

Du får en afsluttende rapport, hvor du hurtigt og enkelt kan sammenligne dine egne og andres observationer af dig som leder.

Rapporten gennemgår du på et opfølgende forløb i samarbejde med din coach, hvor I også afdækker dine satsområder og lægger en handleplan for at implementere disse.​

​Logbog

Hele kurset er baseret på at der føres logbog under hele forløbet. Alle deltager får udleveret en logbog, hvor den enkelte deltager føre observationer over lederen. Desuden vil den der har leder rollen også skulle føre logbog over, hvordan ens egen vurdering af opgaven er forløbet.

Disse observationer vil indgå sammen med de eksterne observationer i den samlet rapport​

Det tager kun 3 kursus dage

Hiv 3 dage ud af din kalender til dig selv og få svaret sammen med andre ledere gennem et ledertjek i3D. 

Du lære at observere på dig selv og andre.

Du får sat fokus på din egen lederudvikling. Men du vil også blive fysisk og mentalt udfordret på den lærige måde.

Du ender op med en færdig rapport som giver dig svar på alle spørgsmålene. Det bliver din personlig og skræddersyet håndbog i ledelse. 

Personlig rapport

Under kurset vil deltageren løbende blive vurderet ud fra de roller denne påtager sig eller bliver pålagt, under løsningen af de opgaver og problemer der kommer undervejs. Vurderingen sker gennem selv- og kollegavurdering, samt gennem observationer af instruktører og konsulenter.

Der udarbejdes en personlig rapport med de observationer, der har været undervejs, samt en konklusion udarbejdet ud fra instruktørernes observationer og den samtale der foregår umiddelbart i tilknytning til kurset. 

Foruden instruktørernes observationer, vil egne og kollegaernes observationer indgå. Kollegaernes observationer vil være anonyme.

Logbogen gennemgås ved en personlig samtale senest 14 dage efter kursusafslutning. Denne samtale vil også fungere som en personlig coaching

I rapporten vil den enkelte såvel grafisk som skematisk kunne se egen observation, kollegaernes og eksterne observationer i den forskellige ledelses situationer.

Observationerne giver et billede af, hvordan den enkelte fungere:

 • Under pres
 • I kontrolleret omgivelser
 • Under konstant forandringer
 • Som menig medarbejder
 • I samarbejde og som holdspiller
 • Som observatør
 • Evnen til at kende sine medarbejders tilstand.

Rapporten giver dig et unik mulighed for at få synliggjort hvordan andre ser dig sammenlignet med hvordan du troede omgivelserne så dig.

Stil dig selv spørgsmålene

 • Opfatter medarbejdere, overordnede og samarbejdspartnere mig på samme måde som jeg selv mener?
 • Hvordan bliver jeg  en endnu bedre leder?
 • Stemmer andres opfattelse af mig overens med min egen
 • Kan jeg påvirke udfaldet?

Er du interesseret?

Kontakt os for mere info

​​Hvis du har brug for mere information om vores aktiviteter eller teambuilding som personalepleje, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, via e-mail eller via vores kontaktformular nederst på siden.

Telefon

41 94 81 44

Adresse

Nyborgvej 78 A, 5853 Ørbæk

Klik her for rutevejledning

Haft en god oplevelse?

Skriv din kommentar eller anmeldelse på Facebook.

Comaco V/ Jan Wiile Christensen – CVR: 28203322

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring et af vores tilbud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​